“Dita e Drejtësisë”

“Dita e Drejtësisë”

Më datë 10 maj 2022 në kuadër të “Ditës së Drejtësisë” ishte nisja e një projekti i cili do të marrë jetë nëpër të gjitha gjimnazet e Shqipërisë “Ministër për një ditë”. Nisma ka për qëllim mbledhjen e ideve dhe propozimeve konkrete nga gjimnazistët se...
“Prilli i Thyer”

“Prilli i Thyer”

“Prilli i Thyer” u organizua më datë 26 prill 2022 në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit dhe Shtëpia e Studios Kadare dhe ishte nisja e një fushate kundër gjakmarrjes dhe hakmarrjes si dhe parandalimit të krimit te të rinjtë. Me pjesëmarrjen e...