Fushatës sensibilizuese kundër gjakmarrjes dhe krimit, “Prill i thyer”

Zv. Ministri i Drejtësisë, Klajd Karameta dhe drejtuesja e QPKMR Klaudia Hasanllari mirëpritën sot këtë grup nxënësish të talentuar në vijim të fushatës ssnsibilizuese kundër gjakmarrjes dhe krimit “Prill i thyer”. Këta fëmijë me idetë dhe pyetjet e tyre për sistemin e drejtësisë na provuan edhe një herë se janë sovrani absolut dhe se është […]