Mos u bëj peng i të shkuarës. Të gjithë meritojnë një mundësi të dytë.

Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve Mbështet të miturit dhe të rinjtë t’i rikthehen jetës në komunitet, larg rrugës së krimit.

AKTIVITETE

”Summer School” vazhdon në Institutin e të Miturve në Kavajë! 🔆

”Summer School” vazhdon në Institutin e të Miturve në Kavajë! 🔆

✅QPKMR ishte sot në takimin e rrallës në 📍Institutin e të Miturve në Kavajë për vijimin e programit “Summer School”…

“Summer School” Institutin e të Miturve në Kavajë! Një Verë e Përplotë Aktivitetesh për të Miturit në Konflikt me Ligjin.

“Summer School” Institutin e të Miturve në Kavajë! Një Verë e Përplotë Aktivitetesh për të Miturit në Konflikt me Ligjin.

QPKMR vijon programin “Summer School” në Institutin e të Miturve në Kavajë ku për 10 javë radhazi, do të jemi…

Rëndësia e KSPV-së në fushën e policimit në komunitet dhe koordinimi ndërinstitucional

Rëndësia e KSPV-së në fushën e policimit në komunitet dhe koordinimi ndërinstitucional

Në Elbasan, për tryezën e konsultimit me temë “Rëndësia e KSPV-së në fushën e policimit në komunitet dhe koordinimi ndërinstitucional”…