Mos u bëj peng i të shkuarës. Të gjithë meritojnë një mundësi të dytë.

Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve Mbështet të miturit dhe të rinjtë t’i rikthehen jetës në komunitet, larg rrugës së krimit.

AKTIVITETE

Seminar 2 ditor në Tiranë me prezencën e OSBE-së në Shqipëri

Seminar 2 ditor në Tiranë me prezencën e OSBE-së në Shqipëri

Policisë Suedeze dhe Iniciativës Gjermane për Parandalimin e Kriminalitetit te të Miturit me fokus në Bashkëpunimin Ndërkombëtar në Parandalimin e…

Për rehabilitimin e të miturve në konflikt me ligjin!

Për rehabilitimin e të miturve në konflikt me ligjin!

Me organizimin e UNICEF Albania dhe Bashkisë Shkodër ku së bashku me institucionet përgjegjëse ishin dhe përfaqësues nga biznesi të…

Për mbrojtjen e fëmijëve në internet

Për mbrojtjen e fëmijëve në internet

QPKMR mori pjesë në tryezën e organizuar nga AKCESK me mbështetjen e UNICEF me temë “Bashkëpunimi ndërinstitucional për mbrojtjen e…