Thuaji jo drogës!

QPKMR dhe IPO së bashku me ASHDMF, me në fokus parandalimin e kriminalitetit, organizuan një konferencë dy ditore me temë “Parandalimi i përdorimit të drogës nga të rinjtë” Me pjesëmarrjen e organizatës italiane “No alla droga” të cilët dhanë ekspertizën e tyre dhe praninë e profesionistëve të fushave të ndryshme u diskutua me qëllim bashkëpunimin […]