Botimi dhe prezantimi i revistës REFLEKTIME

Botimi dhe prezantimi i revistës REFLEKTIME

Botimi dhe prezantimi i revistës REFLEKTIME u zgjodh të bëhej më datë 1 qershor 2022, në aktivitetin e zhvilluar nga QPKMR aktiviteti iu dedikua të miturve në konflikt me ligjin, nëpërmjet promovimit të revistës “Reflektime”, një revistë me intervista të...