Diskutimet me Carlos Bohorquez, Specialist i Mbrojtjes së Fëmijëve dhe Emira Shkurti, Specialiste e Drejtësisë për të Mitur pranë UNICEF Albania, duke paraqitur nevojat dhe sfidat që po hasim gjatë punës sonë të përditshme.

Kënaqësi të vazhdojmë bashkëpunimin duke patur mbështetjen e UNICEF Albania dhe të një ekipi gjithmonë në mbështetje të programeve inovative.
Diskutuam sot me Carlos Bohorquez, Specialist i Mbrojtjes së Fëmijëve dhe Emira Shkurti, Specialiste e Drejtësisë për të Mitur pranë UNICEF Albania, duke paraqitur nevojat dhe sfidat që po hasim gjatë punës sonë të përditshme.