Edukimi ligjor në shkollën “Andon Zako Çajupi”

Vazhdon Edukimi Ligjor në shkolla, këtë herë me nxënësit e shkollës “Andon Zako Çajupi” në Tiranë.

Ky takim u zhvillua në vijim të fushatës sensibilizuese për edukimin ligjor, me qëllim informimin e nxënësve për drejtësine penale për të mitur, njohjen me sitemin e drejtësisë dhe me prezantimin e rolit të QPKMR.

Fushata “Edukimi ligjor nëpër shkolla” do të vazhdojë të shtrijë aktivitetin e saj në të gjithë territorin e vendit.