Shtegu i Mundësive Vazhdon!

Në Shkodër, së bashku me Caritasin Shqiptar, për të trajtuar me kujdes dy rastet e radhës të të miturve në konflikt me ligjin të cilët përfunduan dënimin në Institutin e të Miturve në Kavajë dhe janë rikthyer në shoqëri.

Vijojmë me implementimin e programit për rehabilitimin dhe riintegrimin e këtyre të miturve duke qenë krah tyre në procesin e riintegrimit në shoqëri duke ofruar mbështetje në edukim, kurse profesionale, përkrahje psiko-sociale dhe mundësi në punësim.
Barazi në mundësi për të gjithë të miturit në konflikt me ligjin.