”Summer School” vazhdon në Institutin e të Miturve në Kavajë! 🔆

✅QPKMR ishte sot në takimin e rrallës në 📍Institutin e të Miturve në Kavajë për vijimin e programit “Summer School” ku për 10 javë radhazi, do të jemi pranë të miturve duke zhvilluar aktivitete artistike dhe kreative që përfshijnë seanca reflektimi, punë në grupe dhe trajnime për menaxhimin e konflikteve.

🎬Këtë javë ishim së bashku për Javën e Filmit, ku të miturit në konflikt me ligjin kanë patur mundësinë të shijojnë një film, si një mënyrë për për të inkurajuar kreativitetin si dhe për të reflektuar mbi ngjarje dhe dilema që mund të kenë përjetuar në jetën e tyre.