Takim me Iniciativën Gjermane për Parandalimin e Kriminalitetit të të Miturve

QPKMR nis bashkëpunimin e rëndësishëm institucional me Iniciativën Gjermane për Parandalimin e Kriminalitetit të të Miturve, mbështetur nga OSCE, kushtuar drejtësisë për të mitur, me prioritet Parandalimin!

Me një delegacion së bashku me Policinë e Shtetit dhe ASHDMF mësuam më shumë për strukturën homologe në Gjermani dhe mezi presim ta forcojmë edhe më tej këtë urë bashkëpunimi së bashku me partnerët!

Mirënjohës për përkrahjen në vizionin e përbashkët.