Të rinjtë kundër dhunës

Të ftuar mes të rinjve të Gjimnazit “Sami Frashëri”, të cilët organizuan një shfaqje ku nëpërmjet performancave, këngëve, videove sensibilizuese, pikturave dhe artit, dhanë mesazhe për luftën kundër dhunës me bazë gjinore dhe parandalimin e saj.

Në këtë aktivitet ishin përfaqësues nga QPKMR, ASHDMF, Punonjës të Komisariateve, Punonjës të Mbrojtes së Fëmijëve si dhe Oficerë të Sigurisë në Shkolla.

Barazia dhe Respekti, themelet për të ndërtuar një shoqëri të fortë.